Praktijkinformatie

Picture

Huisartsenpraktijk Iepenhof is een moderne praktijk, waar ongeveer 11.500 patiënten huisartsenzorg ontvangen. Er werken acht huisartsen, twee praktijkondersteuners GGZ, vier praktijkondersteuners somatiek, 13 dokterassistenten en een praktijkmanager.

Praktijkinformatie

Huisartsenpraktijk Iepenhof is een moderne praktijk, waar ongeveer 11.500 patiënten huisartsenzorg ontvangen. Er werken acht huisartsen, twee praktijkondersteuners GGZ, vier praktijkondersteuners somatiek, 13 dokterassistenten en een praktijkmanager.

Picture

Twee locaties

De praktijk heeft twee locaties: Medisch Centrum Iepenhof en Medisch Centrum Molenvliet. Medisch Centrum Iepenhof is de hoofdvestiging. Dagelijks zijn hier gemiddeld 4 artsen aanwezig. Op deze locatie is onder andere ook een apotheek, fysiotherapie, diëtiek, podotherapie, thuiszorg, het Saltro laboratorium en de GGZ gehuisvest. 

Woont u in de wijk Molenvliet en wilt u graag dichtbij naar de huisarts? Dan kunt u terecht op Medisch Centrum Molenvliet. Hier is dagelijks een arts aanwezig. De praktijkondersteuners somatiek en GGZ zijn hier ook regelmatig aanwezig. Apotheek Iepenhof heeft een servicepunt op deze locatie. Daar kunt u tussen 14.00 en 17.00 uur uw medicatie afhalen.

Bereikbaarheid

  • De praktijk is op werkdagen open van 8.00 – 17.00 uur.

Als u ons belt, hoort u het volgende keuzemenu

  • Toets 1 voor spoed overdag.
  • Toets 2 voor afspraken, vragen en uitslagen (tussen 08.00 en 12.00 uur).
  • Toets 3 om een herhaalrecept aan te vragen. Vermeld hierbij duidelijk uw eigen naam, uw geboortedatum en volledige naam en dosering van het medicijn. Herhaalrecepten kunt u ook digitaal aanvragen via het patiëntenportaal UwZorgOnline.
  • Toets 4 voor dringende vragen tussen 14.00 en 17.00 uur.

Herhaalrecepten

Herhaalrecepten kunt u via het patiëntenportaal UwZorgOnline of telefonisch aanvragen. Heeft u herhaalrecepten op een werkdag voor 12:00 uur aangevraagd? Dan liggen uw medicijnen de volgende werkdag na 15.00 uur klaar bij uw apotheek.

Spoed

Bij spoedeisende klachten of verwondingen hoeft u niet eerst een afspraak te maken. U kunt direct naar de praktijk komen. Als u van tevoren even belt, kunnen de assistente en de huisarts rekening houden met uw komst.

Spoed tijdens avond-, nacht- en weekenddiensten

Heeft u op werkdagen na 17.00 uur of in het weekend spoedzorg nodig? Bel dan met de Spoedpost Noordwest Utrecht, tel. 088 130 96 20. De spoedpost is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 17.00 tot 08.00 uur de volgende morgen. In het weekend en op feestdagen is er een 24-uursdienst. Een bezoek aan de Spoedpost kan alleen op afspraak. Meer informatie vindt u op https://spoedzorgnu.nl.

Onderdeel van Centric Health

Centric Health is een door medici opgerichte organisatie, die huisartsenpraktijken helpt zich te blijven verbeteren. In de Centric Health praktijk van de (nabije) toekomst monitoren patiënten actief hun eigen gezondheid. Digitale triage helpt hen om te bepalen of een bezoek aan de huisarts gewenst is. Ze maken online afspraken die telefonisch, via een videoconsult, chat of fysiek plaatsvinden, afhankelijk van wat nodig is. De combinatie van persoonlijke zorg en e-health faciliteiten bevordert een effectieve behandelrelatie en ontzorgt praktijkmedewerkers van niet-patiëntgebonden taken. Met als gevolg: meer tijd voor patiëntenzorg. Op dit moment zijn er vier praktijken aangesloten bij Centric Health, waaronder Huisartsenpraktijk Iepenhof.

Lees meer op: www.centrichealth.nl