Afscheid 2 vaste medewerkers

— 2 maart 2023

Zoals u misschien al heeft gemerkt zijn er een aantal veranderingen in het vaste team. Hieronder leest u een update van de huidige stand van zaken.

Per 1 maart hebben we afscheid genomen van dokter Loopik. Vele jaren heeft zij met veel plezier in de praktijk gewerkt. Veel patiënten zullen het als een gemis ervaren  dat zij niet meer bij haar een afspraak kunnen maken. Zij is immers lange tijd een vast gezicht in de praktijk geweest. Via deze weg wil ze haar patiënten bedanken voor het gestelde  vertrouwen en de fijne contacten de afgelopen jaren.

Mocht u een bedankje of een kaartje voor dokter Loopik willen geven dan kunt u dit overhandigen aan een van de assistentes en dan zorgen wij dat het bij haar terecht komt

De meeste patiënten die gewend waren bij dokter Loopik op het spreekuur te komen hebben inmiddels kennis gemaakt met 1 van de overige huisartsen. Er zijn inmiddels meerdere  nieuwe dokters werkzaam op MC Iepenhof. Daarmee kunnen we de zorg blijven geven die nodig is. Wij wensen  dokter Loopik veel succes en plezier in haar verdere carriere.

Ook informeren we dat per 1 april  Chellie Heijmans-Jonker MC Iepenhof gaat verlaten. Ze heeft besloten een andere weg in te gaan slaan.  Zij heeft de praktijk jaren lang bijgestaan als praktijkverpleegkundige waarvoor wij en de patiënten haar zeer dankbaar zijn.

Citaat Chellie:"Dank voor het gestelde vertrouwen en de fijne samenwerking en gesprekken in de afgelopen 8 jaar. Ik denk hier met een warm en dankbaar gevoel aan terug. Gr Chellie"